1. limween
 2. Inte godkända
 3. måndag, 04 februari 2019
Ditt Ingame namn: eXy =D

Ålder: 2000-04-11, 18 år gammal, fyller 19 den 11 april nu detta år.

Beskriv dig själv: Jag är en trevlig och skön person som går tredje året i gymnasiet och för det mesta på fritiden sitter jag rätt ofta hemma och spelar dator, för det mesta cs, både comp & mg, samt brukar jag hänga med mina polare också men för det mesta spela, jag jobbar lite då och då. ( Om ni vill att jag ska beskriva mig själv mer så är det bara att skriva det.)

Erfarenhet som admin: Jag har varit admin här på eran server för kanske 1-2 år sedan och det funkade väldigt bra tycker jag själv, hade inga klagomål eller så. ( Tillägg: Jag har varit admin på minecraft servrar osv, också på fivem.)

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: De viktigaste hos en admin är att man ska behandla allt och alla precis likadant få spelarna att känna sig '' välkomna '' när dom är inne o spelar eller hur man ska förklara det, se till så att servern inte är stökig eller liknande (att folk inte delayar och skriker i deras mickar med mera, alltså ska jag göra mitt bästa och försöka vara så aktiv jag kan och hjälpa till, också hjälpa de som har frågor att ställa eller behöver någon slags hjälp! Se till så att alla sköter sig och inte förstör för andra.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag skulle passa bra som admin pågrund av att jag är en aktiv spelare som tycker om att spela och hjälpa andra folk samt ta hand om community för att få det bästa och tryggaste communityt och ta hand om servern så de inte blir så himla stökigt. Jag har inga problem med att kicka, muta som kan leda till ban om de missköter sig. Som sagt skulle helt klart göra allt för serverns & spelarnas bästa.

Övrigt om du har något att lägga till: Vad jag själv har märkt nu när jag spelat på sistone så är det inte så värst många admins inne på servern (alltså på eran mg server), därför vill jag bidra o hjälpa er med att vara en aktiv admin som ska försöka sitt bästa för att hålla bra stämning på servern! :)
Markus Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep, bra ansökan.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 1
Lurba Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Ja jävlar fan, det var ett bra tag sedan man såg dig.
+rep var bra admin då och är nog fortfarande det.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 2
door17 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+Rep vadå som helst för en admin på mg
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 3
chugge Accepterade svar
Staff
0
Röster
Ångra
Det är det här vi behöver!!
Men snälla skaffa fler timmar, du har endat 5timmar på servern senaste 90..
Nekad, skaffa fler timmar och ansök gärna igen
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 4
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.