1. ovix32
  2. Inte godkända
  3. lördag, 13 april 2019
Mitt ingame namn är: OVIX | Unknown |.

Ålder:
Jag är 15 år och fyller år i januari.

Beskriv dig själv:
Jag är en kille på 15 bast. Jag heter Adrian irl. Går i basket och gymmar väldigt sällan. Är en person som gillar att festa. Jag kan prata Svenska, väldigt bra Engelska och lite Spanska. Jag älskar att spela dataspel speciellt CSGO. Jag brukar spela på PlayParks JB server väldigt ofta. Jag har spelat på PlayPark nu i ungefär 3-4 år. Jag spelar oftast på loven och 4 gånger om veckan på vardagar ifall jag inte har något annat viktigt som skolan som måste göras. Är inte så jätte bra på cs men tränar väldigt mycket för att bli bättre. Tycker CSGO är ett väldigt bra spel. Brukar också Spela Overwatch som också är ett liknande spel till cs. Brukar spela gitarr ifall jag har tråkigt eller inte orkar att spela. Bor i en stor villa med mina syskon.

Erfarenhet som admin:
Jag har aldrig varit admin förut för att jag har aldrig varit gammal nog för att kunna vara admin. Jag har en vänn som har varit admin på en annan server så ifall jag inte kan något kan jag fråga han. Man ska också vara rättvis och behandla alla lika.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:
Jag tycker att som admin ska man vara uttålig och kunna ge andra spelare som inte sköter sig mer chanser fast fortfarande vara lite hård ibland ifall personen inte sköter sig och kunna reda ut saker väldigt simpelt. Vara säker på t.ex. vem man bannar, mutar, gagar, kickar etc. En egenskap som jag tycker en bra admin ska ha är att vara snäll mot alla och kanske svara när någon hälsar.

Varför skulle just du passa som en admin:
Vet reglerna väldigt bra och är en person som kan lösa problem väldigt simpelt utan mer problem. Jag är väldigt rättvis mot andra när jag spelar. Jag är sträng när det behövs. Jag försöker lyssna så mycket som möjligt på de andra personerna och admins på servern.

Övrigt om du har något att lägga till:

Nej, det har jag inte.:D
ovix32 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Här är mitt Steam ID: STEAM_0:0:430524588
  1. över en månad sen
  2. Admin rekrytering
  3. # 1
ave Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad, du blev senast bestraffad igår pga micspam.
  1. över en månad sen
  2. Admin rekrytering
  3. # 2
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.